18.9.2015 20:49

Το πήραν αλλά ψάχνονται

ΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οριστικά και αμετάκλητα το Μπούρτζι επιστρέφει στο δήμο Χίου, ο ιδιώτης που το διαχειριζόταν  θα καταβάλλει και ένα μικρό πρόστιμο, ο δήμος το παίρνει, αλλά…δε ξέρει το θα το κάνει.

H συνηθισμένη παθογένεια του δημόσιου τομέα, που είναι γενεσιουργός αιτία των περισσότερων προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας.

Το Μπούρτζι είναι σημείο αναφοράς για τη Χίο, το ωραιότερο σημείο του λιμανιού,  ο δήμος το διεκδίκησε, επιστρέφει στην κατοχή του τελεσίδικα, αλλά δεν έχει σχεδιάσει την αξιοποίηση του, παρά την πολύχρονη διαδικασία, που λογικά θα έπρεπε να συνοδευόταν και με κάποιο, οραματικό έστω, σχεδιασμό.

Περιμένουμε…

Ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Μπελέγρης, απαντώντας σε ερώτημα του «π», δηλώνουν ότι προς το παρόν δεν μπορούν να μιλήσουν για κάποιο σχεδιασμό.

«Περιμένουμε να πάρουμε καθαρογραμμένη την απόφαση, θα την εξετάσουμε με τους νομικούς μας συμβούλους, και στη συνέχεια  θα καταρτίσουμε το σχεδιασμό αξιοποίησης», δηλώνουν, παραπέμποντας το θέμα για αργότερα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ