9.5.2012 11:30

Περισσότερη δουλειά

Ο Β. ΑΤΣΑΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Ικανοποιημένος από το τοπικό αποτέλεσμα της Ν.Δ, συγκριτικά με το πανελλαδικό,  είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου Β. Ατσάλης, δηλώνοντας την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα κατακτήσει κορυφές και πάλι. Ερμηνεύοντας στενά κομματικά την ψήφο του κόσμου δέχεται ότι πρέπει τα στελέχη του κόμματος να  δουλέψουν και να παράγουν περισσότερο.
Πανελλαδικό αποτέλεσμα:
« Η Ν.Δ.  αντιμετωπίζει το εκλογικό αποτέλεσμα με βαθύ προβληματισμό και αίσθημα ευθύνης. Πιστεύω όμως ότι μόνη ή σε συνεργασία με άλλα κόμματα εξακολουθεί να παράγει ελπίδα, όχι βασικά λόγω της πρωτιάς, αλλά λόγω της κοστολογημένης και υλοποιήσιμης πρότασης της. Έχω την αίσθηση ότι η Ελλάδα δυσκολεύεται, είμαι όμως παράλληλα πεπεισμένος ότι θα κατακτήσει και πάλι κορυφές».
Τοπικό αποτέλεσμα:
«Το γεγονός ότι βρεθήκαμε πέντε με έξι ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τα πανελλαδικά ποσοστά, θεωρώ  ότι θα πρέπει να μας βρίσκει ευχαριστημένους.
Είναι γεγονός ότι η στόχευση μας ήταν ψηλότερα, αλλά μοιραία μέσα από αυτό το πανελλαδικό μήνυμα που ήθελε να στείλει ο πολίτης της Ελλάδας και της Χίου σ’ εμάς και σε όποιους άλλους αποδέκτες μοιραία δεν πιάσαμε τον πρωταρχικό στόχο.
Αυτό για εμάς σημαίνει περισσότερη δουλειά, περισσότερη κινητικότητα, περισσότερη παραγωγή πολιτικής σκέψης».
 
Κ. Μουσουρούλης – Στ. Κάρμαντζης:
«Θεωρώ ότι σ’ αυτή  τη μάχη κέρδισαν όλοι και ο Κ. Μουσουρούλης, που επανάκτησε την  έδρα δικαιωνόμενος προφανώς για την παρουσία του στη βουλή και στην κοινωνία, αλλά και ο Στ. Κάρμαντζης, που έμεινε εκτός βουλής με διαφορά λίγων μόνο ψήφων. Θεωρώ  ότι τα εύσημα ανήκουν και στους δύο, αλλά μεταξύ ίσων διακαιούται να εισέλθει ο πρώτος. Είναι ο Κ. Μουσουρούλης και αυτό τον τιμά ιδιαίτερα γιατί πιστοποιεί την εξαιρετική παρουσία του στο Ελληνικό κοινοβούλιο». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ