18.5.2016 10:49

Περισσότερα δρομολόγια Λιμνιά- Ψαρά ζητά η Περιφέρεια

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Την εκτέλεση κατά την θερινή περιόδο περισσότερων δρομολογίων από τα προβλεπόμενα, στη γραμμή Λιμνιά - Ψαρά ζητά με επιστολή του στον Θοδ. Δρίτσα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης. 

Ο κ. Κάρμαντζης επικαλείται την αρκετά επιτυχημένη από πλευράς επιβατικής κίνησης περσινή εκτέλεση του δρομολογίου, που σύμφωνα και με τους παρέδρους της Αμανής, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 

Στην επιστολή του ο κ. Κάρμαντζης αναφέρει συγκεκριμένα: 

"Μεταφέρω το αίτημα που έχει ήδη τεθεί από τους Παρέδρους της Δημοτικής Ενότητας Αμανής Χίου για πολλαπλασιασμό των δρομολογίων του πλοίου PSARA GLORY στη γραμμή Λιμνιά Βολισσού – Ψαρά – Λιμνιά Βολισσού.

Ήδη κατά το διάστημα της περσινής θερινής περιόδου (2015) το συγκεκριμένο αυθημερόν δρομολόγιο εκτελούμενο κάθε Σάββατο, ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.

Θεωρούμε ότι η αύξηση των προσεγγίσεων του πλοίου PSARA GLORY  στο Λιμένα Λιμνιών θα ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση, θα πολλαπλασιάσει τις δυνατότητες επίσκεψης στο ακριτικό νησί των Ψαρών και θα τονώσει την κίνηση επισκεπτών στη Δημοτική Ενότητα Αμανής.

Είμαι βέβαιος κ. Υπουργέ ότι κατανοείτε το βάσιμο του αιτήματός μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων".   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ