7.9.2015 11:30

Περιοδεία στη Λαμία για το Νότη Μηταράκη

"Η Ν.Δ. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ"

«Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να βγάλει την οικονομία από την βαθιά ύφεση και να την οδηγήσει και πάλι στην ανάπτυξη. Το έκανε μια φορά και μπορεί να το ξανακάνει». Τη ρητή αυτή διαβεβαίωση έδωσε ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας,  Νότης Μηταράκης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Λαμία.

 Η επίσκεψη του κ. Μηταράκη στη Φθιώτιδα έγινε ενόψει των εθνικών εκλογών του Σεπτεμβρίου και των σχετικών οργανωτικών αποφάσεων του κόμματος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Νομό, ο κ. Μηταράκης συναντήθηκε με το Προεδρείο της  Νομαρχιακής Οργάνωσης Φθιώτιδας, με το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Σε όλες τις συναντήσεις η αρνητική πορεία της οικονομίας από την επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και αναλύθηκε το διακύβευμα των εκλογών.

«Το τρίπτυχο για την επανεκκίνηση της οικονομίας είναι α) η αποκατάσταση της πολιτικής σταθερότητας, β) η ενίσχυση της ρευστότητας με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και γ) η ουσιαστική στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με τις επενδύσεις, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και βέβαια τη μείωση της φορολογίας» είπε ο κ. Μηταράκης και τόνισε ότι η επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ - που οδήγησε στην υπογραφή του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου -  ήταν η χειρότερη της μεταπολίτευσης καθώς πολλαπλασιάστηκε η αβεβαιότητα στην αγορά, αυξήθηκαν τα λουκέτα και η ανεργία διογκώθηκε.

Η διαπραγμάτευση που υποσχέθηκαν έγινε και έφερε το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι πλέον ο κόσμος κουράστηκε από τα μεγάλα λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. «Μέχρι τότε θα πάμε πόρτα – πόρτα, στα σπίτια και στις επιχειρήσεις γιατί το ζητούμενο για μας είναι να πάρουμε τη θετική ψήφο του κόσμου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης σημειώνοντας ότι «τώρα οι πολίτες μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν: Τι παρέλαβε το 2012 η ΝΔ και τι παρέδωσε το 2015. Τι παρέλαβαν τον Ιανουάριο οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος και τι παραδίδουν τον Σεπτέμβριο».

Η περιοδεία του κ. Μηταράκη ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του στο Μώλο όπου παρέστη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις μαζί με τον Δήμαρχο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου, κ. Ιωάννη Συκιώτη και με συνέντευξή του στο ΕΝΑ TV.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ