2.4.2012 16:18

Περιμένουν αναπλάσεις, περιμένουν και πλοίο

Την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου περιμένουν σήμερα στα Ψαρά προκειμένου να ξεκινήσουν δυο έργα μικρής κλίμακας που αφορούν στη διαμόρφωση της Πλατείας Βαρβάκη και της Πλατείας Δημαρχείου, αλλά και τον εξωραϊσμό άλλων κοινόχρηστων χώρων.
Τα δύο έργα αποτελούν μέρος της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Χίου και του Δήμου Ψαρών και απώτερο στόχο την ένταξή τους ως ώριμα στο ΕΣΠΑ.
«Η μελέτη είχε ξεκινήσει πριν 3 χρόνια με την πρώην Νομαρχία και πραγματικά περάσαμε δύσκολα μέχρι να φτάσουμε εδώ. Τώρα είναι ώριμες και μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ μέσω της προγραμματικής με το Δήμο Χίου», δηλώνει στον «π» ο δήμαρχος Ψαρών Κ. Βρατσάνος.
Αγωνία για το πλοίο
Τα δρομολόγια της ΝΕΛ και την έγκρισή τους από το υπουργείο περιμένουν από μέρα σε μέρα οι Ψαριανοί προκειμένου να ενημερώσουν τους συντοπίτες τους που θέλουν να πάνε στα Ψαρά το Πάσχα. Εδώ και αρκετό καιρό η σύνδεση με το Λαύριο έχει διακοπεί και όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της εταιρίας και υπουργείου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ