17.2.2015 15:59

"Περίγελως της ΝΔ ο Νότης Μηταράκης", γράφουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δριμεία κριτική ασκεί στον βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη η εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" με αφορμή το δείπνο που προγραμματίζει ο βουλευτής του νησιού σε συναδέλφους του από τη Νέα Δημοκρατία σήμερα το βράδυ. Τα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" μιλούν για τεράστια επικοινωνιακή γκάφα που εκθέτει τον πρόεδρο της Ν.Δ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

"Περίγελως της ΝΔ ο Νότης Μηταράκης

Μέγιστη γκάφα το αποψινό δείπνο

Αρνητική εντύπωση έχει κάνει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, η... πρωτοβουλία του... Νότη Μηταράκη να κάνει γεύμα... σαμαρικών απόψε το βράδυ. Το γεγονός ότι θα μαζέψει τόσους λίγους και θα εκθέσει στο τέλος τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, αφού θα εκπέμψει λάθος μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματος, είναι η μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα, που προσπαθεί να μαζέψει άρον- άρον η Συγγρού. 

Ο εκάστοτε πρόεδρος -υποτίθεται- ότι ελέγχει την συντριπτική πλειοψηφία του κόμματος. Όταν παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες εξ ονόματος του προέδρου, και μαζεύεις 10, 20 ακόμα και 30 βουλευτές , σημαίνει ότι ο Σαμαράς δεν ελέγχει ούτε το 50% του κόμματος του. Μιλάμε για τέτοια γκάφα. Αυτό μάλιστα που επισημαίνεται στο εσωτερικό του κόμματος, είναι πως ο Νότης είναι χτεσινός στο κόμμα και δεν μπορεί να το παίζει και ομαδάρχης του προέδρου.  Πάντως περιμένουμε με αγωνία να δούμε πόσοι θα μαζευτούν το βράδυ. Θα έχει ενδιαφέρον και θα τους μετρήσουμε!

ΑΞΙΖΕΙ: Από το περιβάλλον Σαμαρά έγινε προσπάθεια να ακυρωθεί το γεύμα, κάτι που προς το παρόν δεν έχει καταστεί δυνατόν"

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ