18.6.2012 12:06

Περιφερειακό πατατράκ για Κ.Κ.Ε. (ΒΙΝΤΕΟ)

• ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΑΜΠΑΖΗΣ

Χωρίς βουλευτή μένει το Κ.Κ.Ε. στο Βόρειο Αιγαίο, χάνοντας τη μονοεδρική Σάμο από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την έδρα της Λέσβου από το ΠΑΣΟΚ, με την επανεκλογή Σηφουνάκη.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και τοπικά για τα στελέχη του Κομουνιστικού Κόμματος, με το διάλογο για τις επιβεβλημένες αλλαγές να έχει ξεκινήσει, κατά πληροφορίες του «π», ήδη προεκλογικά. Στελέχη του χθες βράδυ ανέμεναν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα, με έκδηλο το φόβο το ποσοστό της Χίου να πέσει κάτω από το ψυχολογικό φράγμα του 4%, απ’ το οποίο διεσώθηκε για ελάχιστους ψήφους.

 Ο Γ. Αμπαζής εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια δυνάμεων σε παραδοσιακούς χώρους επιρροής του Κ.Κ.Ε., όπως τη Λαγκάδα και τα Θυμιανά, εκτίμησε ότι ο λαός πάτησε την πεπονόφλουδα της στήριξης του διπόλου, προέβλεψε ακόμα δυσκολότερες μέρες, προανήγγειλε ότι στελέχη και μέλη του Κ.Κ.Ε. στη Χίο θα βρίσκονται από σήμερα στους δρόμους, διεκδικώντας την άμεση επίλυση κοινωνικών προβλημάτων από τη νέα κυβέρνηση και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα αλλαγής ηγεσίας, θυμίζοντας ότι ήδη ο δρόμος άνοιξε τοπικά στη Χίο, με τη μεταβίβαση της σκυτάλης στην Νομαρχιακή Επιτροπή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ