13.5.2013 13:24

"Πελατειακή λογική, εκτός τόπου και χρόνου" ανταπαντά στον Χ. Καραχάλιο ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ Χίου και του γραφείου του Κ. Μουσουρούλη προκάλεσε η ανακοίνωση του γραφείου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με το θέμα της πληρωμής των εφημεριών στο "Σκυλίτσειο" Νοσοκομείο. Έτσι μετά το "επαναστάτες χωρίς αιτία" του Χ. Καραχάλιου ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση που διευκρινίζει τα εξής:

"Για τους πολιτικούς και τα κόμματα που υποστηρίζουν τη συγκυβέρνηση κεντρικά και τοπικά, μισός σχεδόν χρόνος (και βλέπουμε) απλήρωτης εργασίας δεν αποτελεί επαρκή αιτία διεκδίκησης και καταγγελίας. Από την απάντηση του κομματικού γραφείου του κυρίου Μουσουρούλη επιβεβαιώνεται ότι κάποιοι έχουν χάσει κάθε επαφή με το δράμα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών της χώρας. Είναι αυτονόητο ότι ακόμη και σήμερα να πληρώνονταν οι εφημερίες των γιατρών της Χίου, θα ίσχυε στο ακέραιο η ηθική προσβολή στην οποία αναφερόταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Υγείας Χίου.

Κάποιοι προσπαθούν να αξιοποιήσουν το μνημόνιο (που οι ίδιοι έφεραν στη χώρα με την ψήφο τους) για να φέρουν την Ελλάδα στο σημείο που θα πρέπει ακόμη και δημόσιοι λειτουργοί με υψηλότατη ειδίκευση, απολύτως απαραίτητοι σε μια ακριτική και νησιωτική περιοχή, να εξαρτώνται από την πελατειακού τύπου διαμεσολάβησή τους για να πληρωθούν για τη δουλειά τους. Και μάλιστα δημόσιοι λειτουργοί που οι απολαβές τους είναι τραγικά μειωμένες, μέχρι και κάτω από τα επίσημα όρια φτώχειας (επ’ αυτού απόλυτη σιωπή από το κομματικό γραφείο του κυρίου Μουσουρούλη).

Οι πολίτες αυτής της χώρας αξίζουν κάτι πολύ καλύτερο και θα το διεκδικήσουν ανυποχώρητα, με κάθε δημοκρατικό μέσο!"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ