1.9.2015 11:51

«Πείτε μας πόσα καταθέσαμε στην ΤτΕ για τους δανειστές»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΚΟΡΑΚΑ ΣΤΗ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Το ακριβές ύψος των ταμειακών διαθέσιμων που κατέθεσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Τράπεζα της Ελλάδας, κατ’ εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου προκειμένου η χώρα εκπληρώσει τις απαιτήσεις των δανειστών, ζητάει να μάθει με επιστολή του προς την Χρ. Καλογήρου ο επικεφαλής της ΛΑ.Σ. Στρατής Κόρακας.

«Αξιοποιώντας την απαράδεκτη εν λευκώ εξουσιοδότηση που σας έδωσε η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, καταθέσατε, παρόλα αυτά, τα ταμειακά διαθέσιμα στην ΤτΕ, χωρίς καν να ενημερώσετε το Περιφερειακό Συμβούλιο για το ύψος τους. Αρνηθήκατε να το πράξετε και όταν σας το ζήτησα κατά την συνεδρίαση της 12ης  Αυγούστου προτείνοντας μας να σας το ζητήσουμε εγγράφως !!!

Παρότι πιστεύω ότι η ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τέτοιου είδους ζητήματα είναι αυτονόητη, σας καλώ με την παρούσα να ενημερώσετε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του για το ύψος των διαθεσίμων που καταθέσατε στην ΤτΕ», αναφέρει στην επιστολή του προς την κα. Καλογήρου ο Στρατής Κόρακας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ