27.6.2012 16:29

ΠΑΣΟΚική ολική επαναφορά

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει στην ολική ανασύσταση και ανασυγκρότηση της παράταξης μετέφερε με δηλώσεις του ο βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος, αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης.
Ο κ. Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε τη σημερινή σύνοδο κορυφής «τη σημαντικότερη των τελευτών ετών» . Αναλυτικά στη δήλωση του σημειώνει:
 “ Η αυριανή σύνοδος κορυφής είναι ίσως η σημαντικότερη των τελευταίων ετών. Η Ευρώπη φτάνει στα όρια της και τώρα πρέπει να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ενωμένη και πολιτικά αλληλέγγυα ή θα αρχίσει ο κίνδυνος της διάλυσης να φαίνεται.
Η Ελλάδα οφείλει να είναι παρούσα στις εξελίξεις και παράλληλα με τον δύσκολο αγώνα για τη σταθεροποίηση των οικονομικών της να προωθήσει κάθε μέτρο προς την πλευρά της ενιαίας ευρωπαϊκής αντιμετώπισης της κρίσης. Ή θα είμαστε όλοι μαζί ή θα έρθει το τέλος της Ευρώπης.
Στη συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ολική ανασύσταση και ανασυγκρότηση της παράταξης μέσα σε ένα καθορισμένο πλαίσιο οργανωτικών και κυρίως πολιτικών διαδικασιών.
Στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ όπου θα συζητηθούν όλα όσα δεν έχουμε συζητήσει αυτά τα 3 χρόνια. Θα μιλήσουμε για τις νέες μας αρχές και αξίες, για το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, θα ξεκινήσουμε από την αρχή την ουσιαστική και ειλικρινή μάχη της πολιτικής για τους πολίτες με τους πολίτες.”

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ