10.9.2012 16:37

Το ΠΑΣΟΚ εγγυητής της τάξης και του κοινωνικού κράτους (ΒΙΝΤΕΟ)

“ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ”

 

Το στίγμα της πολιτικής που θα πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ το επόμενο χρονικό διάστημα έδωσε μέσα από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην υπουργός του Κινήματος Γ. Νικιτιάδης ο οποίος βρίσκεται στο νησί μας στα πλαίσια ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η χρονική περίοδος που διανύουμε αποτελεί για το ΠΑΣΟΚ μοναδική ευκαιρία για αυτοκριτική προκειμένου να εντοπίσει τα λάθη και τις παραλείψεις που πραγματοποίησε τα προηγούμενα χρόνια ενώ υπογράμμισε ότι τον τελευταίο καιρό η φυσιογνωμία του ήταν σε αναντιστοιχία με τις αρχές μέσα από τις οποίες γεννήθηκε.

 

«Άμεση αποκατάσταση των πληγέντων»

Ο κ. Νικιτιάδης, εμφανώς ενημερωμένος από τον Κ. Τριαντάφυλλο για τα θέματα που απασχολούν το νησί, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενιαίου φορέα διαχείρισης της καταστροφής με τοπικό όπως ανέφερε χαρακτήρα.

Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων υπογράμμισε ότι το να κηρυχθεί η Χίος πυρόπληκτη δεν προσθέτει χρήμα αλλά αφαιρεί χρόνο.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες. Αναγνωρίζουμε φυσικά το μέγεθος της καταστροφής και τόσο ο τοπικός σας βουλευτής όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος είναι υπέρ της άμεσης χρηματοδότησης των έργων και των προτάσεων που θα δώσουν νέα πνοή στη Χίο».

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ. ΝΙΚΙΤΙΑΔΗ

 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ