12.3.2015 16:12

Πάρτε και μένα στην παρέα σας …

• ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ ΤΩΝ … ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ

Σε μια ασυνήθιστη για τον πολιτικό πολιτισμό της Χίου παρέμβαση ο Νότης Μηταράκης αναδεικνύει το άγχος του να καρπωθεί τα οφέλη των κινήσεων του. Η δημοσιοποίηση της συνάντησης του δημάρχου Χίου με την αναπληρωτή υπουργό Τουρισμού, Ελ. Κουντουρά, με τη συμμετοχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Μιχαηλίδη, οδήγησε τον πρώην υφυπουργό εμμέσως να διαμαρτυρηθεί για τον αποκλεισμό του, σαν το παιδί που το παίρνει το παράπονο γιατί δεν το παίζουν τα υπόλοιπα στην ομάδα τους.

«Οι επισκέψεις αυτές αναμφίβολα αναδεικνύουν τα προβλήματα του νησιού μας που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Είναι θετικές πρωτοβουλίες και πρέπει να συνεχιστούν. Αναδεικνύουν όμως και την ανάγκη μεγαλύτερης και συστηματικής συνεννόησης μεταξύ όλων των Βουλευτών, του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου καθώς μόλις πριν από μια εβδομάδα, η Υπουργός Τουρισμού είχε δεσμευθεί γραπτά (απαντώντας σε σχετική ερώτηση που κατέθεσα) ότι το έργο της θωράκισης του καταφυγίου τουριστικών σκαφών των Λημνιών, θα πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου. Επίσης χτες είχα κι εγώ τηλεφωνική συνομιλία με την κα Υπουργό για το ίδιο θέμα. Με αυτήν την αφορμή, θα ήθελα να επαναφέρω την πρόταση για την καθιέρωση τακτικών συναντήσεων μεταξύ Βουλευτών, Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου προκειμένου οι όποιες παρεμβάσεις γίνουν στο μέλλον να πραγματοποιούνται συντονισμένα και να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα».

Τι παραπάνω θα επιτύγχανε στη χθεσινή συνάντηση η συμμετοχή του κ. Μηταράκη κανένας δεν κατανοεί. Πέρα ίσως από τη συμμετοχή του στο κάδρο της αναμνηστικής φωτογραφίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ