9.7.2015 14:50

Παρέμβαση της ΑΔΕΔΥ για το μεταναστευτικό [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα πυρά του κατά των υπεύθυνων της όξυνσης του μεταναστευτικού προβλήματος εξαπέλυσε μέσα από την κάμερα του Politischios.gr o πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Χίου Γ. Αμπαζής ζητώντας επιτέλους από την πολιτεία αλλά και από την τοπική αυτοδιοίκηση να πράξει τα δέοντα.

Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν η πρόταση που κατέθεσε για μεταφορά των γυναικόπαιδων στο Νοσοκομείο αλλά και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων εγκαταλελειμμένων ξενοδοχείων και παιδικών κατασκηνώσεων ώστε να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες.

«Είναι αδιανόητη η σημερινή εικόνα, άνθρωποι να στοιβάζονται κάτω από τον τράκτορα της νταλίκας για να μην είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο», σημείωσε ο κ. Αμπαζής. 

Μάλιστα εξέφρασε τη πρόθεση της ΑΔΕΔΥ μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανοίξει και πάλι τον διάλογο του μεταναστευτικού ζητώντας από την Κυβέρνηση να αναλάβει πολιτικά και οικονομικά τις ευθύνες της. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ