25.9.2013 9:34

Παρέμβαση στα Ταμπάκικα ζητάει η Λ.Α.Σ.

Την άμεση επέμβαση των συνεργείων του Δήμου Χίου ζητάει από τον αντιδήμαρχο Π. Στεφάνου, ο επικεφαλής της ΛΑΣ Μάρκος Σκούφαλος με αφορμή την εικόνα που παρουσιάζεται στην περιοχή των Ταμπάκικων και συγκεκριμένα στο ρέμα της Αγίας Ειρήνης.

Όπως σημειώνει ο κ. Σκούφαλος, στην εκβολή του ρέματος και για μήκος περίπου 50 μέτρων έχει δημιουργηθεί μια ανοιχτή χαβούζα με ό,τι αυτό σημαίνει για την υγεία των κατοίκων και για το περιβάλλον.

«Ζητάμε ως Λαϊκή Συσπείρωση άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες εκείνες οι ενέργειες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, που  έχει  τις επιστημονικές και τις τεχνικές δυνατότητες να δράσει αποτελεσματικά και τη ΔΕΥΑΧ, που θα αποκαθιστούν την κατάσταση σε επίπεδα μιας πολιτισμένης χώρας.

Τέλος ζητάμε το θέμα να τεθεί στο δημοτικό Συμβούλιο, αφού προσκληθούν και οι κάτοικοι της περιοχής, ώστε να δούμε συνολικότερες παρεμβάσεις , που θα ‘φορούν και το συγκεκριμένο θέμα και γενικότερα την αναβάθμιση της περιοχής».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ