27.3.2013 14:44

Παρέμβαση Κουίκ για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Στην επανεμφάνιση του φλέγοντος και ακανθώδους ζητήματος της αδυναμίας μεταφοράς μαθητών στα σχολεία της Χίου λόγω της μη καταβολής από πλευράς ελληνικής Πολιτείας 1.000.000 ευρώ στα υπεραστικά ΚΤΕΛ, ταξί και αγοραία, αναγκάζεται για μία ακόμα φορά να επανέλθει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ, «η διακοπή της εκτέλεσης των μαθητικών και τακτικών δρομολογίων αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα, καθ’ ότι αδυνατούν πλέον να αντιμετωπίσει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του σε μισθούς, εργοδοτικές εισφορές και καύσιμα».

«Με λίγα λόγια ξαναγυρίσαμε στις ίδιες καταστάσεις που βιώσαμε πανελλαδικά τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο, τότε που με πομπώδεις ανακοινώσεις και δηλώσεις, δίνατε την υπόσχεση ότι θα εξοφλήσετε τα χρέη στα ΚΤΕΛ, τα ΤΑΞΙ και τα ΑΓΟΡΑΙΑ», υπογραμμίζει ο Τέρενς Κουίκ και ζητά την άμεση εξόφληση των οφειλομένων στους δικαιούχους προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους.

Τέλος ερωτά τους υπουργούς: 
Πότε επιτέλους θα δείξετε συνέπεια στις υποσχέσεις σας;
Πόσα χρήματα χρωστάτε πανελλαδικά σε ΚΤΕΛ και πόσα σε ΤΑΞΙ και πόσα σε ΑΓΟΡΑΙΑ;
Πότε θα τα εξοφλήσετε;
Πότε θα εξοφλήσετε ειδικότερα το ΚΤΕΛ Χίου;
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ