13.2.2015 15:28

Παρέδωσε τρόφιμα στη ΝΟΔΕ Χίου

ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΣΤΗΡΙΖΩ» ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Τρόφιμα για τις ανάγκες των άπορων κι οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας παρέδωσε στη ΝΟΔΕ Χίου, ο Βουλευτής Νότης Μηταράκης, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία «Στηρίζω» της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ..

Η πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ» (Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης) έχει ως στόχους:

  • Να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
  • Να στηρίξει κοινωνικούς φορείς που προσφέρουν κοινωνικό έργο.
  • Να καλλιεργήσει την κουλτούρα του εθελοντισμού και της συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του κόμματός μας.
  • Να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

«Οι δράσεις αυτές αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που σκοπό έχει να επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι σύντομα η πατρίδα μας θα μπορέσει να ξεπεράσει τις σημερινές της δυσκολίες.

Είναι η έκφραση του Νέου Κοινωνικού Πατριωτισμού που έχει ανάγκη η χώρα μας, προκειμένου να ξεπεράσει τον τελευταίο κάβο, πριν την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Έτσι, στο πλαίσιο συνέχισης των πρωτοβουλιών μας συγκεντρώνουμε τρόφιμα, μέχρι τις 27-02-2015. 

Για πληροφορίες σχετικά με τη Δράση, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22710-44111», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της Ν.Δ..

Παράλληλα ο Νότης Μηταράκης, επισκέφθηκε το Λιθί, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και έπειτα την Ελάτα για την παραδοσιακή εορτή της Τσικνοπέμπτης, που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ