Ειδήσεις

13/2/15 15:28

τελ. ενημ.: 14/2/15 11:18

Παρέδωσε τρόφιμα στη ΝΟΔΕ Χίου

ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΣΤΗΡΙΖΩ» ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Τρόφιμα για τις ανάγκες των άπορων κι οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας παρέδωσε στη ΝΟΔΕ Χίου, ο Βουλευτής Νότης Μηταράκης, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία «Στηρίζω» της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ..

Η πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ» (Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης) έχει ως στόχους:

  • Να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
  • Να στηρίξει κοινωνικούς φορείς που προσφέρουν κοινωνικό έργο.
  • Να καλλιεργήσει την κουλτούρα του εθελοντισμού και της συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του κόμματός μας.
  • Να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

«Οι δράσεις αυτές αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που σκοπό έχει να επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι σύντομα η πατρίδα μας θα μπορέσει να ξεπεράσει τις σημερινές της δυσκολίες.

Είναι η έκφραση του Νέου Κοινωνικού Πατριωτισμού που έχει ανάγκη η χώρα μας, προκειμένου να ξεπεράσει τον τελευταίο κάβο, πριν την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Έτσι, στο πλαίσιο συνέχισης των πρωτοβουλιών μας συγκεντρώνουμε τρόφιμα, μέχρι τις 27-02-2015. 

Για πληροφορίες σχετικά με τη Δράση, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22710-44111», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της Ν.Δ..

Παράλληλα ο Νότης Μηταράκης, επισκέφθηκε το Λιθί, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και έπειτα την Ελάτα για την παραδοσιακή εορτή της Τσικνοπέμπτης, που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος.

Σχόλια άρθρου: 0