18.10.2012 9:16

Παράθυρο νέων διαπραγματεύσεων για την ανακύκλωση

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Στην αδυναμία διάθεσης των ανακυκλώσιμων υλικών και κάλυψης των εξόδων, που δεν τους επιτρέπει να ανταποκριθούν επικερδώς στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, αποδίδει ο Π. Λαμπρινούδης τη νέα  εμπλοκή που παρουσιάστηκε στην υπόθεση της ανακύκλωσης.
Απαντώντας στις καταγγελίες της εταιρείας ΟΙΚΟπολις υποστηρίζει ότι η διαδικασία ακυρώθηκε με αποκλειστική ευθύνη των ίδιων. Τους προσάπτει μάλιστα ότι  τροποποίησαν αυθαίρετα τους όρους της σύμβασης που έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή και τους ίδιους, αλλά και ότι δεν κατέθεσαν την εγγυητική που έπρεπε.                                                                                                                         Ωστόσο, χωρίς να διευκρινίζει το πώς, και βλέποντας να δημιουργείται νέο, αδιαπέραστο πια αδιέξοδο, ο δήμαρχος προαναγγέλλει νέα σύσκεψη για το θέμα, στην οποία θα κληθεί η ανάδοχος να καταθέσει επίσημα τις προτάσεις της για να εξεταστούν με στόχο να βρεθεί λύση, αρκεί και οι ίδιοι να δείξουν έμπρακτα διάθεση συνεργασίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ