29.8.2014 12:55

"Παραιτούμαι γιατί έτσι είχα δεσμευθεί"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

Με μια επιστολή με αποδέκτες τους πολίτες της Χίου ο Στ. Κάρμαντζης ανακοίνωσε κι επισήμως την απόφαση του να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα και να ορκιστεί Αντιπεριφερειάρχης.
"Είχα δεσμευθεί" αναφέρει ο κ. Κάρμαντζης και σε μια προσπάθεια να διδάξει ήθος και συνέπεια λόγων και έργων υποστηρίζει πως ήταν αδύνατο να παραμείνει βουλευτής εφόσον είχε δεσμευθεί απέναντι στη χιώτικη κοινωνία ότι αν εκλέγετο αντιπεριφερειάρχης θα παραιτούνταν.

Η επιστολή

"Στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2014, πριν ακόμη ορκισθώ Βουλευτής δεσμεύτηκα απέναντί σας να υπηρετήσω τη Χίο, τα Ψαρά και την Αιγνούσσα από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου.
Από τον Μάιο επίσης και μέχρι σήμερα με τη δικής σας ψήφο-εντολή προς εμένα, υπηρετώ τον τόπο μας από τη θέση του Βουλευτή. Μια θέση που περιποιεί ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή για μένα και είμαι ευγνώμων στο Θεό και σε εσάς, γιατί μια προσπάθεια και ένας στόχος ζωής επιτεύχθηκε.
Πορεύτηκα και πορεύομαι στη ζωή μου κοιτώντας σας στα μάτια, χωρίς να ντρέπομαι, γιατί εσείς είσαστε η δύναμή μου και οι συνοδοιπόροι μου. Αυτό το κεφάλαιο δεν το ανταλλάσσω με οτιδήποτε άλλο και με κανένα αξίωμα στον κόσμο.
Σε μια εποχή που η πολιτική αλλά και η τιμή των πολιτικών αμφισβητούνται έντονα από όλους και όλα, σας γνωρίζω ότι τιμώντας τον λόγο μου, παραδίδω την βουλευτική μου έδρα τηρώντας στο ακέραιο, όπως άλλωστε και σε όλη μου τη ζωή, τη δέσμευσή μου προς εσάς και τον τόπο μας, για να υπηρετήσω την Χίο, τα Ψαρά και την Αιγνούσσα από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου.
Γνωρίζω ότι θα στενοχωρήσω και φίλους με την απόφασή μου αυτή, επειδή ήθελαν να παραμείνω στη Βουλή, όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Ούτε ταξίδι σε δύο βάρκες μπορεί να γίνει απρόσκοπτα. Αν θέλει ο Θεός και ο λαός, η ζωή είναι μπροστά και το μέλλον θα δείξει.
Στους τέσσερις μήνες βουλευτικής μου θητείας αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις και μη αφήνοντας μέρα να περάσει χωρίς να προωθήσω και να επιλύσω, όσα περισσότερα θέματα μπορούσα για τον τόπο και τους ανθρώπους μας.
Με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας αγάπη συνεχίζω…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου προς όλους".

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ