20.5.2013 9:52

Παραιτήθηκε ο Κουίκ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε την Κυριακή ο Τέρενς Κουίκ.

Ο ίδιος ο κ. Κουίκ, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επιβεβαίωσε την είδηση ότι υπέβαλε την παραίτησή από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση, κατά την επίσκεψή του στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, την Κυριακή.

Φήμες θέλουν τον κ. Κουίκ να εκφράζει κατ' αυτόν τον τρόπο τις ενστάσεις του για συμπεριφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Ωστόσο, ο κ. Κουίκ παραμένει προσηλωμένος στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στο πλαίσιο αυτό, εξάλλου, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της νέας περιοδείας του σε έξι πόλεις της βουλευτικής του ευθύνης, που ξεκινά την προσεχή Τρίτη, καθώς και η συμμετοχή του σε δράσεις των ΑΝΕΛ, ώστε να προωθήσει το εθνικό πρόγραμμα του κόμματος.
Πηγη:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ