2.4.2014 18:49

Παραιτείται από βουλευτής ο Κωστής Μουσουρούλης;

Τον κύκλο του διαδικτύου κάνει από το μεσημέρι της Τετάρτης η πρόθεση του Κ. Μουσουρούλη να παραιτηθεί από Βουλευτής προκειμένου να δηλώσει υποψηφιότητα για Ευρωβουλευτής. Η είδηση που κάνει τον κύκλο του διαδικτύου είναι η εξής: 

"Μέσα στο γενικό χαμό στην πολιτική σκηνή με την υπόθεση Μπαλτάκου εγκαταλείπει το Κοινοβούλιο και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής Χίου της ΝΔ, Κωστής Μουσουρούλης.

Δεν πρόκειται για κάποια διαφωνία με την πολιτική της κυβέρνησης αλλά για να λάβει μέρος ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Μαϊου μετά το ασυμβίβαστο που τέθηκε.

Διαβάστε τι είπε στη Βουλή:

"Εγώ μπορεί σε λίγο να αποχωρήσω από αυτή την Αίθουσα, από την παρούσα Βουλή. Όμως, δεν ξεχνώ ορισμένες παρεμβάσεις που έγιναν στο ρυθμιστικό πλαίσιο από φορείς, οι οποίοι δεν έχουν καμία ευθύνη για τη νομοθεσία αυτής της χώρας".

Η απάντηση Μουσουρούλη

Ο ίδιος πάντως για μία ακόμη φορά μιλώντας στον «π» άφησε τα πάντα ανοιχτά λέγοντας:

«Δεν παραιτούμαι. Η παραίτηση θα γίνει όταν και εφόσον ο Πρωθυπουργός μου ζητήσει να συμμετέχω στο Ευρωψηφοδέλτιο. Απλώς χθες στην παρέμβασή μου επί του Νομοσχεδίου του ΥΕΝ μίλησα και είπα ότι ενδεχομένως σε λίγες ημέρες να μην είμαι στο Κοινοβούλιο». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ