29.9.2013 14:14

Παραδόθηκε ο Χρήστος Παππάς

"ΗΡΘΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΣΟΓΡΑΦΟΥΣ

Παραδόθηκε σήμερα, προσερχόμενος στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, και ο έκτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Χρήστο Παππά, ο οποίος, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, προσήλθε στο κτίριο της ΓΑΔΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους δημοσιογράφους: «Ήρθα να δω τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζ'ητω!»

«Ο εθνικισμός θα νικήσει, ζήτω η πατρίδα» είπε ακόμη ο βουλευτής της ΧΑ, αφήνοντας αιχμές για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Πλέον, ο Χρήστος Παππάς κρατείται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον φερόμενο ως «υπαρχηγό» της Χρυσής Αυγής είναι η ίδια με τους υπόλοιπους συλληφθέντες (από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, για να τεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή) και στη συνέχεια, πιθανότατα, θα τεθεί υπό κράτηση μέχρι την απολογία του.

Μυστήριο παραμένει πάντως, προκαλώντας προβληματισμό στις Αρχές, τι έκανε ο Χρήστος Παππάς κατά τις περισσότερες από 24 ώρες, που διέφευγε της σύλληψης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ