1.9.2014 13:04

Παράδοση - παραλαβή στην Π.Ε. Χίου

Στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Χίου από σήμερα το πρωί ο Στ. Κάρμαντζης

Στον νέο αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη παρέδωσε τα σκήπτρα της Π.Ε. Χίου ο Κώστας Γανιάρης.

Οι δύο άνδρες μετά και την ορκωμοσία του Σαββάτου είχαν ημίωρη επαφή μέσα στην οποία συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες της Π.Ε. Χίου στο άμεσο μέλλον ενώ ο κ. Κάρμαντζης ζήτησε επιπλέον ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα σε Χίο, Ψαρά κι Οινούσσες.

Η παράδοση – παραλαβή πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρουσία των Κ. Γανιάρη, Μ. Κράκαρη και Στ. Κάρμαντζη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την ώρα που τους αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του «π» στο γραφείο βρίσκονταν μόνο οι 3 τους, με την παρουσία μόνο ενός υπαλλήλου. 

« Τήρησα και τίμησα το λόγο μου προς τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες, διότι κανένα αξίωμα δεν είναι πάνω από την τιμή, όπως εγώ την αισθάνομαι. Παρέδωσα τη Βουλευτική μου έδρα, όπως είχα δεσμευτεί, τηρώντας στο ακέραιο την υπόσχεσή μου. Η Νέα Περιφερειακή Αρχή και εγώ προσωπικά, θα εργαστούμε ώστε η Περιφερειακή Ενότητα Χίου να αποτελέσει ένα λαμπρό παράδειγμα παραγωγικότητας, αποτελεσματικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας.

Σήμερα και για τα επόμενα πέντε χρόνια ξεκινάμε μια νέα πορεία για τη Χίο μας», ήταν η δήλωση του Στ. Κάρμαντζη με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ