29.11.2012 15:56

Πάνε…πακέτο

ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Οι Μ. Στάθης, Β. Μιχαλοπούλου, Ι. Καλογεράς, Δ. Λαβατσής, Φρ. Σέργης, και Μ. Βενέτος θα αντιπροσωπεύσουν την τοπική οργάνωση Χίου του  ΣΥΡΙΖΑ στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, η οποία  θα διεξαχθεί από Παρασκευή 30 Νοεμβρίου  έως και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα, με αποκλειστικό αντικείμενο την προετοιμασία του συνεδρίου του Μαΐου 2013, όπου οι συνιστώσες του ενωτικού κοινωνικού μετώπου θα μετασχηματιστούν σε κόμμα.
 
Αισιοδοξία                                                                                                                                                                                             
Με την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Φαίδρα με την συμμετοχή λίγων μελών, περίπου 60, ολοκληρώθηκε η τετράμηνη διαδικασία συνεχών ανοικτών μαζικών συνελεύσεων, στην πόλη της Χίου στα χωριά, όπου απλοί φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. κατέθεσαν τόσο την αγωνία, τις απόψεις, τον προβληματισμό και τις προτάσεις τους για τις επιπτώσεις της κρίσης και της μνημονιακής εποχής στην Ελλάδα και το νησί, όσο και την αισιοδοξία τους για την δυνατότητα εφαρμογής μιας κοινωνικής πολιτικής εξόδου από την κρίση,  που μπορεί να εφαρμόσει μόνο μια κυβέρνηση της αριστεράς με την ενεργή υποστήριξη του ελληνικού λαού, όπως πιστεύουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ