3.3.2012 16:40

Πανελλαδικά ρεζίλι των σκυλιών

Μέχρι την Αθήνα έφθασε η κτηνωδία σε βάρος τετράποδου από άγνωστο δράστη, την εβδομάδα που μας πέρασε στην περιοχή της Κλειδούς.
Όπως διερωτάται στην ηλεκτρονική του έκδοση το Πρώτο Θέμα : «Να καμαρώνει, άραγε, για το «κατόρθωμά» του το ανθρωπόμορφο τέρας που βασάνισε έναν άτυχο σκύλο στην περιοχή Κλειδού της Χίου; Αν ναι, τότε σίγουρα πρόκειται για διαταραγμένη προσωπικότητα, αφού δεν δίστασε να δέσει σφιχτά τα γεννητικά όργανα του δύστυχου ζώου και το άφησε να υποφέρει”.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
“Κάτοικοι του νησιού είδαν το τετράποδο να περιφέρεται με δυσκολία και διαπίστωσαν ότι τα γεννητικά του όργανα είχαν πρηστεί σε απίστευτο βαθμό! Αμέσως ειδοποίησαν κτηνίατρο που απελευθέρωσε τον σκύλο από τα δεσμά και του έδωσε ισχυρή αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη.
Όμως, η μόλυνση είχε προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό των γεννητικών του οργάνων! Σε βάρος του άγνωστου ψυχασθενούς που κακοποίησε τόσο άγρια τον σκύλο, υποβλήθηκε μήνυση και οι αστυνομικές αρχές της Χίου τον αναζητούν παντού”.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ