14.9.2015 12:00

Πάνε κι έρχονται λόγω... κάλπης

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Η σύντομη προεκλογική περίοδος σηματοδοτεί και αυξημένη κινητικότητα για τους υποψήφιους που τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αγιασμούς σχολείων ,χώρους δουλειάς, χωριά γειτονιές της πόλης κ.λπ.

Περιοδεύει  ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίσκεψη στις διευθύνσεις Α/θμίας και Β/θμίας Εκπαίδευσης πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενοι από στελέχη του κόμματος.

Παράλληλα συνεχίζονται οι καθημερινές επισκέψεις σε οικισμούς με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, Ευαγγελία Μανιτσούδη, Σταύρο Καραβασίλη και Γιάννη Καλογερά να ενημερώνονται για τα επιμέρους θέματα κάθε περιοχής και να δεσμεύονται για την άμεση προώθησή τους.

Στο λιμεναρχείο ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Αιχμή του δόρατος το μεταναστευτικό για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που ξεκίνησε τις περιοδείες της από το Λιμεναρχείο με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου υποψήφιο Βουλευτή Κ. Τριαντάφυλλο, την Ε. Χαλάτση, επικεφαλής του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ και τον Κ. Χλωμούδη, υποψήφιο Βουλευτή. Αμέσως μετά ακολούθησαν επισκέψεις στην ΑΕΝ και στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Στο νοσοκομείο το ΚΚΕ

Το ζήτημα της υγειονομικής θωράκισης του νησιού έβαλε στο επίκεντρο το ΚΚΕ Κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος βρέθηκε στο Νοσοκομείο Χίου. Όπως τόνισε η επικεφαλής Στ. Αμπαζή, είναι αδιανόητο για ένα ολόκληρο νησί 50.000 κατοίκων να λειτουργεί μονάχα ένα Νοσοκομείο με δεκάδες ελλείψεις, τα Κέντρα Υγείας στα χωριά να κλείνουν.

Από τις Οινούσσες στη ΔΕΘ ο Ν. Μηταράκης

Στις Οινούσσες βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ν. Μηταράκης. Ο Υποψήφιος Βουλευτής Χίου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του επισκέφθηκε το Πρότυπο Οικοτροφείο Οινουσσών, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης λειτουργίας για το Σχολικό Έτος 2015 – 2016. Το βράδυ του Σαββάτου ο . Μηταράκης παρακολούθησε στη ΔΕΘ την ομιλία του προέδρου της ΝΔ  Ευαγγ. Μεϊμαράκη.

Ήρθαν...

Με αφορμή την επίσκεψη του Πατριάρχη Βαθρολομαίου στη Χίο αλλά και στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τους ΑΝΕΛ βρέθηκε στη Χίο ο Τέρενς Κουίκ.

...Και Έρχονται...

Πορτάλιου για τη Λαϊκή Ενότητα

Την Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Ελένη Πορτάλιου φέρνει στη Χίο αύριο η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Η Ελένη Πορτάλιου , θα περιοδεύσει σε χώρους εργασίας και στην αγορά και θα συναντηθεί με τις τοπικές αρχές του νησιού, συνοδευόμενη από τον Μικέ Κριμιζή, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στη Χίο

Π. Τσάρτας για το Ποτάμι

Ο Π. Τσάρτας, υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ θα βρίσκεται στη Χίο και την Τρίτη στις 10.00 θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος του σε συνέντευξη τύπου.

Και ο Στ. Τσίφτης στο νησί

Εκλογές στη Χίο χωρίς την παρουσία του Σ. Τσίφτη δεν νοούνται. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Στέργιος Τσίφτης,   θα βρίσκεται στη Χίο, σήμερα και αύριο και  θα συναντηθεί με φίλους και στελέχη του κόμματός μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ