10.6.2013 15:36

Πάλης ξεκίνημα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ

Κάλεσμα σε μετωπική επίθεση με την κυβέρνηση απευθύνει το ΠΑΜΕ σε όλους τους Δημόσιους υπαλλήλους κι εκπαιδευτικούς ώστε να μην ψηφιστεί από τη Βουλή , ο νέος νόμος «για την Οργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις».

Το ΠΑΜΕ καλεί σε 24ωρη απεργία τους εργαζόμενους σημειώνοντας: «Οι απολύσεις είναι ένα μέρος των γενικότερων αναδιαρθρώσεων για την αναμόρφωση της Δημόσιας Διοίκησης. Κυβέρνηση, πλουτοκρατία και Ε.Ε. προσαρμόζουν την Δημόσια Διοίκηση και το αστικό κράτος, στις νέες συνθήκες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης ώστε αυτό να υπηρετήσει πιο αποτελεσματικά τις γενικότερες στοχεύσεις τους και την κερδοφορία τους.
Από ένα τέτοιο κράτος εχθρικό προς τους εγαζόμενους, αυταρχικό, ταξικό, στην υπηρεσία του κεφαλαίου, που είναι στενά δεμένο με τους μηχανισμούς της Ε.Ε. τίποτα θετικό δεν μπορεί να περιμένει για τον εαυτό του ένας δημόσιος υπάλληλος, όπως και όλος ο εργαζόμενος λαός.
Ενιαία πάλη ενάντια στις απολύσεις, στο αυταρχικό κράτος της πλουτοκρατίας.Ενιαία πάλη  για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Οργανώνουμε τον αγώνα όλοι οι εργαζόμενοι μαζί.  Ένας για όλους και όλοι για έναν».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ