12.11.2013 15:34

«Παγκάρι» 37 εκ ευρώ

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Με 37 εκ. ευρώ προϋπολογισμό θα κληθεί ο Δήμος Χίου να ανταπεξέλθει των υποχρεώσεων μιας χρονιάς προεκλογικής με αυξημένες απαιτήσεις και περικομμένα όσο ποτέ έσοδα.

Στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Χίου για το 2014, ο οποίος σύμφωνα με τον Π. Λαμπρινούδη είναι πραγματικός και καταρτίστηκε με βάση  τα σημερινά οικονομικά δεδομένα.

Αντίθετη άποψη είχε ο Γ. Χαλλιορής, από τη Νέα Αντίληψη, υποστηρίζοντας πως ο προϋπολογισμός είναι τόσο σφιχτός που η δημοτική αρχή δεν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός εξαμήνου όχι του χρόνου όλου.

Και η ΛΑΣ καταψήφισε τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής με το σκεπτικό ότι είναι ένας προϋπολογισμός φτώχειας την οποία φτώχεια είναι αναγκασμένη να διαχειριστεί και να διανείμει ο Δήμος.

Σημειώνεται ότι η απόφαση της οικονομικής επιτροπής και ο προϋπολογισμός του Δήμου Χίου, θα εξεταστεί από το άγρυπνο μάτι του Παρατηρητηρίου και κατόπιν αν εγκριθεί θα συζητηθεί για να λάβει και την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ