22.9.2013 8:53

Ούτε φαΐ – ούτε νερό από Χρυσαυγίτη!

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Π. Φύσσα εκφράζει με ανακοίνωσή της η γραμματεία του ΠΑΜΕ Χίου τονίζοντας παράλληλα ότι η Χ.Α. αποτελεί τον φυσικό διάδοχο των ταγμάτων ασφαλείας που σπέρνουν τον φόβο και την τρομοκρατία στην κοινωνία.

«Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.

Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου γης. Ούτε φαΐ – ούτε νερό από Χρυσαυγίτη! Προσπάθησαν με τις φασιστικές φιλανθρωπίες τους να σπείρουν το δηλητήριο και σε χρόνια πάσχοντες στο νησί μας. Κανείς δεν πρέπει να παίζει το παιχνίδι τους. Tα ΑμεΑ είναι στο στόχαστρό τους και τους χρησιμοποιούν όπως χρησιμοποιούν και τους ηλικιωμένους στα ΑΤΜ, ενώ τους θεωρούν «βάρος» και «κόστος», επιθυμούν στειρώσεις, βιάζονται να τους ρίξουν στον Καιάδα όπως έκαναν και οι ναζί.

Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να καταδικάσουν τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής» αναφέρει το ΠΑΜΕ Χίου

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ