22.2.2012 17:53

Ό,τι έγραψαν… ξεγράφει

2 ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

«Σβήσε – γράψε», ξεκινά από αύριο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων τα οποία έχουν δηλωθεί λάθος στους κτηματολογικούς πίνακες. Η σωρεία λαθών και οι συντονισμένες αντιδράσεις, ειδικά των ιδιοκτητών στην Ιωνία, όπου τα λάθη ήταν περισσότερα από τα σωστά, ανάγκασε την «Κτηματολόγιο Α.Ε.» σε επανεξέταση των πινάκων.
Έτσι τη λειτουργία τους ξεκινούν από αύριο στο νησί τα δυο κτηματολογικά γραφεία, τα οποία λειτουργούν από την «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.» με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της θέσης και των ορίων των ακινήτων στα κτηματολογικά διαγράμματα, ώστε να αποκατασταθούν εσφαλμένες αποτυπώσεις ακινήτων ή παραλείψεις.
Το ένα γραφείο αναφορών θα λειτουργεί στο χώρο που στεγάζεται το  Κτηματολογικό Γραφείο Χίου και το δεύτερο σε χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Νενήτων, όπου ο Δήμος Χίου έχει προσφέρει στελεχιακό δυναμικό (3 υπάλληλοι) για την εύρυθμη λειτουργία του.
Αύριο στις 15.00 στην αίθουσα «Μ. Βουρνούς» της Περιφερειακής Ενότητας Χίου προγραμματίζεται συνάντηση της εταιρείας «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.» με εκπροσώπους τοπικών και επαγγελματικών φορέων (μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κ.λπ.), προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τη λειτουργία των γραφείων αναφορών και να αναλυθεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
Μία ώρα αργότερα, στις 16.00, στον ίδιο χώρο, θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου για την ενημέρωση των δημοτών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ