20.12.2012 17:07

Ότι δεν κατάλαβε η κυβέρνηση το έκανε η MARFIN

ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ 9000 ΜΑΣΤΙΧΟΔΕΝΔΡΑ

9.000 μαστιχόδενδρα ενίσχυση για τους μαστιχοπαραγωγούς που  επλήγησαν από την πυρκαγιά, φτάνουν στη Χίο δια χειρός Ανδρέα Βγενόπουλου, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του Ιδρύματος της Marfin και της Blue Star Ferries την επόμενη μέρα της γνωστοποίησης της αδυναμίας της κυβέρνησης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και στο πλευρό των πληγέντων.
 
Σε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ Αθηνών,  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με θέμα: «Πρωτοβουλίες ευθύνης – άνθρωποι  - εργασία – κοινωνία – περιβάλλον» ο Πρόεδρος του Ομίλου “Marfin”, Ανδρέας Βγενόπουλος, ανακοίνωσε τη δωρεά – προσφορά 9.000 μαστιχόδενδρων, τα οποία ο Δήμος Χίου θα διαθέσει στους μαστιχοπαραγωγούς τις επόμενες μέρες.
 
«Το ίδρυμα Marfin  σε συνεργασία με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιούν ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της Χίου ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε και τα μαστιχόδενδρα μια μοναδική πηγή ευημερίας στην περιοχή. Το ίδρυμα Marfin επιδιώκει την προστασία του μοναδικού διάσημου προϊόντος του ακριτικού νησιού συμβάλλοντας στην επαναδημιουργία του κεφαλαίου που χάθηκε. Αγοράζει από τοπικό φυτώριο και θα προσφέρει δωρεάν 9.000 δενδρύλλια μαστιχόδενδρων στους παραγωγούς.
 
Η προσφορά είναι συμβολική και ουσιαστική κίνηση με την οποία γίνεται επένδυση στο μελλοντικό εισόδημα των καλλιεργητών και την ενίσχυση του κύκλου εργασιών της ΕΜΧ.
 
Το ίδρυμα Marfin και η Blue Star Ferries δίνουν μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για την ανάπτυξη κάθε περιοχής που μπορεί να επενδύσει σε επώνυμα και δυναμικά προϊόντα» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Βγενόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ