21.3.2012 12:55

«Όσοι μπορούν να συμμετάσχουν»

Ανακοίνωση στην οποία καλεί όσα μέλη του μπορούν να μετάσχουν στις αυριανές κινητοποιήσεις των ναυτικών εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο.
Στην ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Εργατικό Κέντρο Χίου επειδή αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχουν οι ναυτικοί μας, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, για το νησί και γνωρίζει την πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική επιρροή που έχει η θάλασσα και οι άνθρωποί της στο νησί μας, αποφάσισε τα παρακάτω:
Στηρίζουμε τον αγώνα των συνταξιούχων και εν ενεργεία ναυτικών μας και απαιτούμε την προστασία του ναυτικού επαγγέλματος και των δικαιωμάτων των ναυτεργατών, καθώς και την ακύρωση της συγχώνευσης του Οίκου Ναύτη στον ΕΟΠΠΥ. Θεωρούμε ότι η ενσωμάτωσή του αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή μόνο δυσάρεστες συνέπειες θα φέρει για όλους.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση πρώτα να μετατρέψει το μόρφωμα του ΕΟΠΠΥ σε πραγματικό Ταμείο Υγείας και μετά να καλέσει όσα Ταμεία θέλουν να ενταχθούν στον Οργανισμό.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που μπορούν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι ναυτικοί μας
 την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012   και ώρα    11.00πμ  στην Πλατεία.
Τέλος, καλούμε τα σωματεία των ναυτικών να δράσουν ενωτικά για να μπορέσουν να συσπειρώσουν κοντά τους και τη χιώτικη κοινωνία».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ