14.3.2015 11:34

«Όψεις της Βυζαντινής και μεταβυζαντινής βιβλιοδεσίας»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΧΙΟΥ

Εκδήλωση για τις όψεις της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής βιβλιοδεσίας με τη συνδρομή του Αγαμέμνα Τσελίκα, προϊσταμένου του τμήματος παλαιογραφίας του Μ.Ι.Ε.Τ. διοργανώνουν το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 18:30 το Ομήρειο και ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Χίου.

 

Στη συνέχεια στον εκθεσιακό χώρο του Ομηρείου θα εγκαινιασθεί έκθεση καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας από την A.R.A  Ελλάδος ( παράρτημα της διεθνούς Α.R.A -amis de reliureartistique- φίλοι της βιβλιοδετικής τέχνης). Η έκθεση θα διαρκέσει από 21 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, ώρες λειτουργίας του Ομηρείου.

 

«Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη της οικογένειας των Χίων βιβλιοδετών Γανιάρη και είναι μια ωραία ευκαιρία για τούς εραστές του βιβλίου και της τέχνης να απολαύσουν  το συνδυασμό του έντυπου λόγου με το το μεράκι της χειροποίητης δημιουργίας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Φιλοτεχνικός Όμιλος.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ