9.8.2014 20:11

«Ονειρο ήταν», μια νέα δραματική σειρά

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 13:18
«Ονειρο ήταν», μια νέα δραματική σειρά
ΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Ματιές

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Αυγουστιάτικα κάνει πρεμιέρα στο Mega η ελληνική δραματική σειρά «Ονειρο ήταν», και συγκεκριμένα την Κυριακή 24/8, στις 21.15 με ένα διπλό επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια θα προβάλλεται καθημερινά, στις 18.50. Το κανάλι επέλεξε αυτή την ελληνοκυπριακή παραγωγή, που ήδη προβάλλεται στο Mega Κύπρου, ευελπιστώντας ότι θα δίνει ένα ισχυρό lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Η σειρά, με πρωταγωνιστές τους Δανάη Σκιάδη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Πάνο Μακρή, Φίλιππο Σοφιανό, Χριστίνα Παυλίδου, Αννα Μονογιού, Εμιλυ Κολιανδρή, Μαρίνο Χατζηβασιλείου, Νίκη Δραγούμη, Σπύρο Καττίδη, αφηγείται τη δραματική ιστορία ενός κοριτσιού: H Ηβη Δραγούμη εξαφανίστηκε όταν ήταν δέκα χρόνων από την Κύπρο, όπου ζούσε, για να βρεθεί στην Αθήνα 14 χρόνια αργότερα, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του ανθρώπου που την είχε απαγάγει, του καθηγητή μαθηματικών Βαγγέλη Κατσιά, μαζί με το νεογέννητο μωρό της. Η επανεμφάνιση της Ηβης θα δρομολογήσει συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς έρχονται στο φως σοκαριστικές λεπτομέρειες από την απαγωγή, τον εγκλεισμό και την κακοποίησή της.

Οι γονείς, πλούσιοι Κύπριοι από τη Λευκωσία, έκαναν διακοπές σε κάποιο παραλιακό θέρετρο, όταν διαπίστωσαν ότι η κόρη τους είχε εξαφανιστεί. Οι προσπάθειές τους να τη βουν δεν σταμάτησαν ποτέ, αλλά μάταια. Η μητέρα της, η Ελπίδα, ζούσε όλα αυτά τα χρόνια βασανιστικά. Η απώλεια της κόρης της ανέτρεψε την ισορροπία της, οδήγησε τον γάμο της σε οριστική διάλυση και διατάραξε τον ψυχισμό των άλλων δύο παιδιών της. Ο πατέρας, Βίκτωρας, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, παντρεύτηκε τη νεότερή του Δόμνα, η οποία έχει σκοτεινό παρελθόν και ένοχα μυστικά, όπως αυτό της σχέσης της με τον θανάσιμο εχθρό του άνδρα της, Παύλο Συμεωνίδη.

Η Ηβη μετά την απελευθέρωσή της επιστρέφει στην Κύπρο, μαζί με την ψυχολόγο Αννα Σαντοριναίου και τον σύζυγό της, παιδοψυχολόγο Αντώνη, καθώς και τον πυροσβέστη που της έσωσε τη ζωή, τον Πάνο Μπογδάνο, που είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται. Θα καταφέρει η Ηβη, που έχασε την αθωότητά της με τον πιο βάρβαρο τρόπο, να κλείσει τις πληγές και να ζήσει όσα στερήθηκε;

Το σενάριο είναι του Κώστα Βαζάκα ενώ τη σκηνοθεσία συνυπογράφουν οι Παναγιώτης Κούτρας, Spiros.c και Χριστίνα Τρύφωνος.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ