8.8.2015 13:23

ΟΜΗΡΕΙΟ: Νέα πολιτιστικά εργαστήρια και με μειωμένο τέλος εγγραφής

Μία νέα περίοδο σε ότι αφορά στη λειτουργία των πολιτιστικών εργαστηρίων του, εγκαινιάζει από φέτος το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, που για πρώτη φορά καλεί τους ενδιαφερόμενους προς διδασκαλία να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για δημιουργία νέων πολιτιστικών εργαστηρίων.

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Ομηρείου, αποφάσισε να κάνει δεκτές μέχρι 21/8 τις αιτήσεις όσων ενδιαφέρονται να διδάξουν στα ήδη υπάρχοντα τμήματα ζωγραφικής, γλυπτικής σε πηλό, αγιογραφία, βιβλιοδεσίας, φωτογραφίας, παραδοσιακής κατεργασίας πέτρας, ξυλογληπτικής, ψηφιδωτού, βυζαντινής μουσικής, κουκλοθέατρου, ελληνικών παραδοσιακών χορών, ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, μουσικών οργάνων (Βιολί, λαούτο, ούτι, κρουστά, πνευστά) και θέατρο.

Προτάσεις για νέα τμήματα

Παράλληλα και στο παραπάνω χρονικό διάστημα η διοίκηση του Ομηρείου καλεί όσους έχουν να καταθέσουν πρόταση για τη λειτουργία νέων εργαστηρίων που να έχουν σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό και παράδοση.

Μείωση στα τέλη εγγραφής

Φέτος για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η διοίκηση του Ομηρείου αποφάσισε να μειώσει και το σχετικό τέλος εγγραφής των εργαστηρίων από τα 40 στα 30 ευρώ, με τα μέλη του Δ.Σ. να υπερψηφίζουν την πρόταση, με δεδομένη την γενικότερη οικονομική κρίση.

Τέλος σε μία προσπάθεια αξιολόγησης των εκπαιδευτών οι διδασκόμενοι στα πολιτιστικά εργαστήρια μετά το πέρας της χρονιάς θα συμπληρώνουν μία φόρμα σχετικά με το μάθημα που παρακολούθησαν αλλά και τον διδάσκοντα, ώστε το Δ.Σ. να έχει σαφή εικόνα για την πορεία των εργαστηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν για πληροφορίες στη γραμματεία στα τηλέφωνα 2271044391, 2271044333. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ