16.4.2014 18:04

Ομιλία στον ΦΟΒ

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου, σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις του την Τετάρτη  23 Απριλίου στις 18:00 μ.μ., στην ομιλία του Σταύρου Κουμπιά  τ. Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών και καθηγητή στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, με τίτλο : «Έρευνα και καινοτομία. Η ελπίδα για το μέλλον».
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ταυτόχρονα και την απαρχή  μιας ευτυχούς συνεργασίας του Φ.Ο.Β. με τον εκλεκτό συμπολίτη  μας, που στόχο έχει τη δημιουργία ομίλου ενημέρωσης και προβληματισμού σε ένα χώρο φυσικό και διαδικτυακό, ανοικτό στις νέες ιδέες και εξελίξεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου τοπικά, εθνικά και παγκόσμια περιβάλλοντος.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ