2.1.2013 14:10

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Τ. Κουίκ στη Χίο

 Ολοκληρώθηκε χθες 1/1 η 3ήμερη επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στη Χίο, την οποία έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία.

Το πρωί της Τρίτης παρέστη στη Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη κκ Μάρκου. Στη συνέχεια στην κοπή της Βασιλόπιτας, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Γανιάρη, και κατόπιν παραβρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας στο Μοναστήρι της Παναγιάς Βοήθειας, όπου ο Μητροπολίτης Χίου ευλόγησε τις 6 υπέργηρες Μοναχές που διαβιούν εκεί τα τελευταία 40 έως 60 χρόνια. 

Αναχωρώντας από τη Χίο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δήλωσε: "Η νέα επίσκεψή μου στη Χίο συνέπεσε με την αλλαγή του χρόνου. Είχα πολύ χρήσιμες επαφές και με το Δήμαρχο και με τον Αντιπεριφερειάρχη και με τους εργαζόμενους στο εδώ νοσοκομείο, αλλά και με το Προεδρείο των ατόμων με αναπηρία. 

Τόσο για το νοσοκομείο, όσο και για τα ΑμΕΑ της Χίου, θα καταθέσω τις αμέσως επόμενες ημέρες συγκεκριμένες Ερωτήσεις, δεδομένου ότι κατέγραψα πολλά προβλήματα που χρειάζονται λύσεις. 

Είχα επίσης την πραγματική χαρά να γνωρίσω από κοντά έναν εξαιρετικό Μητροπολίτη. Τον κκ. Μάρκο. Είναι τυχερή η Χίος που τον έχει Ποιμενάρχη". 
Σε ό, τι αφορά την τοπική Συντονιστική των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 

"Το Κίνημα στο νησί καταγράφει νέες προσχωρήσεις μελών. Προχωρούμε δυναμικά και με αποφασιστικότητα σε δράσεις που σχεδιάζουμε εν’ όψει των προσυνεδριακών εκδηλώσεων για το ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριό μας στα τέλη Απριλίου. 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Χίου αποδέχθηκαν την πρόταση αδελφοποίησης με την Συντονιστική Επιτροπή της Κεφαλονιάς, που σημαίνει ότι έρχονται πιο κοντά τα δύο νησιά των καραβοκύρηδων, τα δύο νησιά των ναυτικών. 
Η ανακοίνωση θα γίνει σε λίγες μέρες όταν θα κανονιστεί και η πρώτη, μέσω Skype, τηλεδιάσκεψή τους".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ