30.10.2014 6:15

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για τις ιδιωτικές σχολές ναυτικής εκπαίδευσης

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση , επί των προσχεδίων κανονιστικών πράξεων , ιδιωτικών σχολών Ναυτικής Επαγγελματικής Κατάρτισης και Επιμόρφωσης (ΝΕΚΕ) Ειδικών Τμημάτων Ναυτικής Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, στόχος της διαβούλευσης - που ξεκίνησε στις 22 Οκτωβρίου - είναι η συγκέντρωση και αξιολόγηση απόψεων και προτάσεων, με γνώμονα τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών ναυτικής εκπαίδευσης που παρέχονται στη χώρα μας.

Επίσης, σημειώνεται ότι, παράλληλα, προετοιμάζεται σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης με το υπουργείο Οικονομικών για την αναπροσαρμογή του παραβόλου του άρθρου 3 του Ν. 3153/2003 ως προς την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας των Ειδικών Τμημάτων Ναυτικής Εκπαίδευσης, προσδιοριζόμενο σε 3.000 ευρώ ανά άδεια λειτουργίας, πλέον των παραβόλων των προβλεπόμενων για την απόκτηση άδειας ίδρυσης από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ