26.8.2015 9:24

Ολοκληρώνονται οι επαφές Λαφαζάνη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής

Συνεχίζει για τρίτη και τελευταία ημέρα τις επαφές με πολιτικά πρόσωπα και κοινωνικούς φορείς ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Στις 18:00 θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και μία ώρα μετά με την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σε επίπεδο κοινωνικών φορέων, θα δει εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αρτοποιών και της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθήνας, του Συλλόγου Πρακτορείων ΟΠΑΠ, της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών ΔΧ και Γερανοφόρων ΔΧ, της ΕΣΑΜΕΑ, της ΠΟΜΙΔΑ και του Συντονιστικού Κοινοτήτων Περιοχών Αττικής, των Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής αλλά και της πανελλήνιας ένωσης κτηνοτρόφων.

Ο κ. Λαφαζάνης συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμάρακη, και μια ημέρα πριν με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε αρνητικά στο αίτημά του για συνάντηση.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων σε έναν ανοιχτό διάλογο, ενώ αντίστοιχη πρόσκληση έκανε και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ