9.3.2012 11:16

Όλο και πιο κοντά οι αποζημιώσεις

ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΜΕΧ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

«Σύντομα θα αποζημιωθούν και οι 190 πλημμυροπαθείς επαγγελματίες που δεν έχουν πάρει τα χρήματα που δικαιούνται. Μετά από τις πιέσεις που ασκήθηκαν, από την περασμένη Τρίτη η Διεύθυνση Μικρών &Μεσαίων Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας του υπουργείου Ανάπτυξης έχει αρχίσει την παραλαβή των φακέλων από τον ΕΟΜΕΧ».
Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γ. Γεωργούλης δηλώνει αισιόδοξος για τις εξελίξεις αλλά προσθέτει ότι δεν θα πρέπει να επαναπαυθεί κανένας και ότι πρέπει oι πιέσεις  να συνεχιστούν. Η διεύθυνση της γενικής Γραμματείας τον έχει ενημερώσει ότι τη Δευτέρα θα έχουν καθαρή εικόνα της κατάστασης και ίσως θα μπορούν να θέσουν ακόμη και χρονικούς προσδιορισμούς για τις εξελίξεις.
Ο Γ. Γεωργούλης προσθέτει ότι την προσπάθεια στηρίζει το γραφείο της Ελπ. Τσουρή, που σε καθημερινή βάση συνεργάζεται με το επιμελητήριο και πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις για την επίλυση του προβλήματος

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ