11.6.2013 18:44

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Σχετικά με τις δραματικές εξελίξεις στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Βάσου Νάκου, δήλωσε:

«Το σχεδιαζόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ - και μάλιστα χωρίς τη συναίνεση των κυβερνητικών εταίρων - αλλά και πρωτίστως των πολιτών, που με τη συνεισφορά τους χρηματοδοτούν τη λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αποτελεί μια αυταρχική έκφραση πολιτικής, στερημένης από όραμα και προοπτική. Γιατί, ούτε αξιόλογο δημοσιονομικό αποτέλεσμα υπόσχεται, ούτε αναπλήρωση του κενού της ΕΡΤ προβλέπει. Αντιθέτως, θα οδηγήσει ανθρώπους στην ανεργία και θα στερήσει τους πολίτες όλης της χώρας από τη δυνατότητα στην ελεύθερη ποιοτική δημοσιογραφία και στην ενημέρωση για θέματα που δεν υπόκεινται στους κανόνες της αγοράς και των μέτρων της ιδιωτικής τηλεθέασης. Το κλείσιμο της ΕΡΤ αποτελεί πολιτική αυθαιρεσία και πολιτιστική οπισθοδρόμηση.»

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ