19.6.2012 9:21

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για το αποτέλεσμα των εκλογών

 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Χίου, Οινουσσών και Ψαρών που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους σε αυτή τη δύσκολη πολιτική, οικονομική και κοινωνική συγκυρία, δίνοντας και πάλι στα νησιά μας ένα από τα καλύτερα ποσοστά των ΟΠ πανελλαδικώς.
 
Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο ποσοστό των φίλων που μας εμπιστευτήκαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου, το εκλογικό μας αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Τις επόμενες ημέρες, με νηφαλιότητα, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
 
Αλλά το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μας απογοητεύει κιόλας. Αυτή την ώρα η πατρίδα μας είναι σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι και στο πολιτικό σύστημα της χώρας αναβιώνει ένας νέος δικομματισμός. Το ενδεχόμενο να κυβερνήσουν οι ίδιοι, που έφεραν τα αδιέξοδα είναι πολύ πιθανό και ελπίζουμε να καταλάβουν ότι δεν έχουν άλλη δυνατότητα από το να
αλλάξουν. Οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν.
 
Εμείς θα συνεχίσουμε στην κοινωνία, στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση να προτείνουμε, να δημιουργούμε, να ελέγχουμε! Θα συνεχίσουμε να διαδίδουμε τις πράσινες ιδέες. Άλλωστε είμαστε για τα σκληρά αλλά και για τα δύσκολα και οι αξίες που υπηρετούμε στέκονται πέρα από κομματικές παρουσίες και πολιτικά οφέλη.
 
Με υπομονή και επιμονή θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όπου υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και περιβάλλον που πλήττεται,  χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά, ασκώντας τεκμηριωμένη κριτική, καταθέτοντας προτάσεις διεξόδου και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε συνεργασία με την κοινωνία πολιτών, με στόχο τη  βελτίωση της ζωής όλων μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ