15.3.2013 10:46

Οι μαθητές του Μουσικού σχολείου μαζί με τους «Εncardia»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/3 ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ

Το μουσικό συγκρότημα των «Εncardia», που με τη μουσική τους μας ταξιδεύουν στο ελληνόφωνο κομμάτι της Κάτω  Ιταλίας - τη λεγόμενη  «Μεγάλη Ελλάδα»  (Magna Grecia ), ανακάλυψαν οι μαθητές του Μουσικού σχολείου Χίου.
Αυτό το κομμάτι της Μεγάλης Ελλάδας στην Κάτω Ιταλία μας φωνάζει σήμερα ότι υπάρχει. Με μια διάλεκτο που έρχεται κατευθείαν από την αρχαιότητα - παρθένα, τρυφερή και αυθόρμητη  - ως μια ιδιαίτερη φωνή, χρωματισμένη κι αρωματισμένη με ιδιαίτερη  κίνηση και ήχους .
Το Μουσικό Σχολείο Χίου, το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου  και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού σχολείου Χίου  συναντούν τους «Εncardia» και μας καλούν να ταξιδέψουμε με την μουσική τους στην Ελληνόφωνη παράδοση της Κάτω Ιταλίας, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 19:30.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χίου και του 3ου Λυκείου Χίου.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ  :  ΕΝΗΛΙΚΕΣ  10€  ,  ΜΑΘΗΤΙΚΟ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ  5€
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Μουσικό Σχολείο και το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο. Θα διατίθενται επίσης και στην είσοδο της Απλωταριάς στις 21-22/3 (απόγευμα) και 23/3 (πρωί).

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ