8.2.2016 9:34

Οι κύριοι ψεύτες και η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΧΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

"Θερμό επεισόδιο" μεταξύ της Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΟΔΕ Χίου καθώς με σημερινή ανακοίνωσή του το κυβενρητικό κόμμα, επιτίθεται στην Νομαρχιακή της Ν.Δ. με αφορμή τα σχόλια για την αναγκαστικότητα του Συνεταιρισμού. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περνά και σε χαρακτηρισμούς, όπως "ψεύτες", τονίζοντας ότι ανέκαθεν η κυβέρνηση και τα στελέχη της στήριζαν την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

"Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου που αναφέρεται σε δηλώσεις του Βουλευτή Χίου και θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Χίου  για την αναγκαστικότητα της ΕΜΧ.

Πληροφορούμε τους κυρίους ψεύτες ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα στήριζε και στηρίζει την αναγκαστκότητα της ΕΜΧ»

 Σας θυμίζουμε τι γράφαμε στις 24-2-2014 σε  ανακοίνωσή μας :

«Να στηριχθεί και να ενισχυθεί η ΕΜΧ ως αναγκαστικός συνεταιρισμός, η παρουσία του οποίου αποτελεί τη μοναδική εγγύηση για την εξασφάλιση του κάθε συνεταιριστή-παραγωγού».

 Αυτή την θέση υποστηρίζαμε τότε και συνεχίζουμε να υποστήριζουμε  και σήμερα και είναι η θέση που η συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Χίου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χίου κ. Μιχαηλίδης εξέφρασαν στην συνάντηση που είχαν με το Δ.Σ. της Ε.Μ.Χ .το Σάββατο 30-1-2016.

Ο Σύριζα Χίου είναι σταθερός στις θέσεις του για την διατήρηση  της  αναγκαστικότητας της Ε.Μ.Χ. και την μοναδικότητα της Μαστίχας Χίου .

Ειλικρινά μας λυπεί η κακόπιστη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου. Εμείς το βουλευτή της Ν.Δ. Λέσβου κ. Βογιατζή έχουμε ακούσει να μιλάει κατά της αναγκαστικότητας.  Αλήθεια όταν το θέμα έρθει στη Βουλή των Ελλήνων οι βουλευτές της ΝΔ θα το ψηφίσουν;  Θα στηρίξουν τότε εμπράκτως την επιλογή της αναγκαστικότητας;

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ