28.8.2014 12:08

«Οι κόποι ανταμείφθηκαν»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΕΙ- ΤΕΙ

Συγχαρητήρια επιστολή για τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες που κατάφεραν την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας απέστειλε ο βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Στ. Κάρμαντζης. Σε αυτήν αναφέρει: 

"Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία.

Οι κόποι τους ανταμείφθηκαν, η προσπάθειά τους απέδωσε καρπούς  και τώρα θα χαράξουν μία πορεία που θα τους εξασφαλίσει εφόδια για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση.

Ταυτόχρονα θέλω να συγχαρώ και τους γονείς και τους καθηγητές που έχουν και αυτοί το μερίδιό τους στην επιτυχία των παιδιών.

Για άλλη μία φορά η Χίος μας, είχε πολύ υψηλή θέση στην πανελλήνια κατάταξη του ποσοστού των επιτυχόντων, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πολύ καλή και συστηματική εργασία από τους εκπαιδευτικούς μας.

Απευθυνόμενος και στα παιδιά που δεν είδαν το όνομά τους στον κατάλογο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η επαγγελματική ζωή και η  σταδιοδρομία δεν είναι πάντα συνυφασμένες με ένα πτυχίο και υπάρχουν πολλές δυνατότητες, επαγγελματικές επιλογές και διέξοδοι, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και να προσπαθήσουν".

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ