25.6.2013 18:17

Οι «Ίωνες» για την ειρήνη και την ελπίδα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Α.Σ. ΑΜΕΑ ΣΤΟ CITRUS

Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «ΙΩΝΕΣ» διοργανώνει μουσική βραδιά με τίτλο «Harmonium Choral Society in Chios: για την ειρήνη και την ελπίδα», στην αυλή του πολυχώρου Citrus-Άρωμα Μνήμης, στον Κάμπο, την προσεχή  Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 20.00.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του σωματείου και για την ενθάρρυνση της συνέχισης των δραστηριοτήτων των μελών του, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή όλων, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολύ σημαντική και ουσιαστική.

Τριανταπέντε μέλη της χορωδίας Harmonium Choral Society, από το New Jersey των ΗΠΑ, έρχονται στη Χίο στα πλαίσια της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας τους (ΝJ-Αθήνα-Χίος-Σμύρνη), για να προσφέρουν εντελώς αφιλοκερδώς, υπό τη διεύθυνση της Dr. Anne Matlack, μια ξεχωριστή μελωδική βραδιά εναρμονισμένη με το ατμοσφαιρικό τοπίο του Κάμπου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλογές από το προκλασικό και κλασικό ρεπερτόριο, spirituals και τραγούδια για την ειρήνη από διάφορα μέρη του κόσμου, τραγούδια που γαληνεύουν και εμπεριέχουν μια φλόγα ελπίδας για τη βελτίωση της ζωής και την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων σε όλο το κόσμο.

Η είσοδος έχει καθοριστεί στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ, ενώ ευγενικά στηρίζουν την εκδήλωση οι χορηγοί:

- Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη, στη διοργάνωση και προβολή

- Πολυχώρος Citrus άρωμα μνήμης, στη φιλοξενία 

- Focus Studio, στον ήχο και το φωτισμό και

- το τυπογραφείο ΤΥΠΟΓΡΑΦΗ, στο έντυπο υλικό.

Η αμερικανική Χορωδία

Η Harmonium Choral Society ιδρύθηκε το 1979 και αποτελείται από 120 μέλη, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς, που συμμετέχουν σε σταθερή εθελοντική βάση. Στις δραστηριότητες της περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια και σεμινάρια και εμφανίσεις σε σχολεία, ιδρύματα και άλλους φορείς κοινωνικού και ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος. Έχει αποσπάσει πολλές ενθουσιώδης κριτικές και αρκετά βραβεία και έχει περιοδεύσει σε Αγγλία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία. Από το 1986 τη διεύθυνση της έχει αναλάβει η Δρ. Anne Matlack.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και την ημέρα της συναυλίας, την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουλίου, από τις 8.00, έως και 16.00, στα γραφεία του σωματείου, Δημοκρατίας 8, στα καταστήματα του CITRUS, στην πόλη της Χίου, Φ. Αργέντη 3Β (ώρες καταστημάτων) και στον ομώνυμο πολυχώρο στον Κάμπο. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2271020835.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ