9.1.2015 10:49

Οι Δροσουλίτες στο Ομήρειο

Με τον κουκλοθίασο «Κου – Κλο» το κοινό της Χίου είχε συστηθεί πέρσι μέσα απ’ το έργο της Φρόσως Χατόγλου «Ο Ψαροτρομάρας».

Φέτος ο θίασος, εμπνευσμένος από τη μάχη του Φραγκοκάστελου στην Κρήτη, σε μια ιστορία εμπλουτισμένη με πολλά σύγχρονα στοιχεία, δίνει μία και μόνη παράσταση την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 18.00 στο Ομήρειο, τους «Δροσουλίτες».

 Η διάρκεια της είναι 50’ και η είσοδος 5€.Το έργο μπορούν να παρακολουθήσουν άνετα θεατές όλων των ηλικιών και φεύγοντας παίρνουν μαζί τους μηνύματα δημοκρατίας, οικολογίας και συνεργασίας.

 

Η υπόθεση

Όλα πρόκειται να αλλάξουν στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου..! Οι παραλίες, τα δέντρα, ακόμα και το ίδιο το Κάστρο θα το γκρεμίσουν..! Δυο μεγάλοι και τρανοί αγοραστές θέλουν να βγάλουν...πετρέλαιο..! Θα μπορέσει ο μικρός Μανωλιός να υπερασπιστεί το χωριό του και το Κάστρο του Φραγκοκάστελλου μαζί με τους κατοίκους, σαν σύγχρονοι... Δροσουλίτες; Μία παράσταση γεμάτη δράση και περιπέτεια!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ