15.9.2015 21:14

«Όχι» στο μνημόνιο μέχρι τέλους

«ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Στον κόσμο του ΟΧΙ, τον κόσμο που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση, τους άνεργους , τους νέους, τους επαγγελματίες  κ.λπ. που εδώ και πέντε χρόνια έχει υποστεί τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές απώλειες απευθύνονται τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και ζητούν την ψήφο τους.

Για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μ. Κριμιζή, και τον Τέλη Τύμπα , που φιλοξενήθηκαν στο www.politischios.gr,  δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τα πιστεύω τους. Βρίσκονταν και αγωνίζονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ του 3% και αποχώρησαν από τονΣΥΡΙΖΑ του 34%, όταν αυτός δεν είχε καμιά σχέση με το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις με βάση τις οποίες εκλέχθηκε.

«Θέλουμε την ψήφο του Χιώτικου λαού. Πρέπει ο Χιώτης να συνειδητοποιήσει ότι εκλέγοντας έναν αντιμνημονιακό βουλευτή, δίνει δύναμη στη φωνή του, στις διεκδικήσεις του, στην άμυνα του, απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές που θα εφαρμοστούν από την όποια συγκυβέρνηση προκύψει» είπαν χαρακτηριστικά.

Περισσότερα στον "π" της Τετάρτης 16.9.2015

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ