1.7.2015 18:54

«Όχι» στην ΕΕ

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

«Όταν η κυβέρνηση ζητάει απ' το λαό να πει «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, στην πραγματικότητα του ζητάει να πει «ναι» σε νέες αντιλαϊκές συμφωνίες - μνημόνια, με νέα αντιλαϊκά μέτρα» , είπαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, τα τοπικά στελέχη του ΚΚΕ, Μ. Κυριαζή, Μ. Σκούφαλος, Ν. Ξυλάς και Γ. Αμπαζής, ζητώντας από τους Χιώτες αυτή την Κυριακή να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που αποτελεί την έκφραση του πραγματικού ΟΧΙ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον λαό γιατί η θέληση του λαού ήταν ενάντια στα μνημόνια και τώρα είναι έτοιμος και διαπραγματεύεται για την υπογραφή ενός καινούργιου μνημονίου», είπε η γραμματέας του κόμματος Μ. Κυριακού, τονίζοντας ότι το δημοψήφισμα μπορεί αν αποτελέσει μια ευκαιρία ενδυνάμωσης του κύματος αμφισβήτησης στην ΕΕ που με τη σειρά του θα ενωθεί στον αγώνα για την άνοδο του λαού στην εξουσία.

«Ζούμε εικόνες από το μέλλον. Η ΕΕ διατηρεί επαξίως τον τίτλο της συμμαχίας των λύκων, της σιδερένια μπότας των καπιταλιστών πάνω στους λαούς» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας « Είναι κοροϊδία να μιλάει η κυβέρνηση για λαϊκή κυριαρχία τη στιγμή που την πραγματική εξουσία, τα κλειδιά της οικονομίας τα κρατάει το κεφάλαιο, την ώρα που οι εκβιασμοί συνεχίζονται για να αποσπάσουν από το λαό υποταγή στη μία ή στην άλλη αντιλαϊκή εκδοχή και να του την «φορτώσουν» μάλιστα ως δική του επιλογή.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός δεν πρέπει να παγιδευτούν στα ψευτοδιλήμματα της κυβέρνησης. Δεν πρέπει να δώσουν άλλοθι στη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής σε κάθε ενδεχόμενο».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ