9.9.2015 19:21

Όχι μέχρι τέλους

ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Με μια συμβολική επιλογή του χώρου, στο λιμάνι , το οποίο είναι υπό καθεστώς ομηρίας λόγω ΤΑΙΠΕΔ και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί από τον Δήμο, όπως ακριβώς η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει όντας μέσα στο μνημόνιο και να οδηγηθεί στην ανάπτυξη τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας παρουσίασαν το ψηφοδέλτιο τους.

Μνημονιακός ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακριβώς απέναντι από τις γραμμές των πρώην συντρόφων τους, οριοθετώντας χώρους και ταυτοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως μνημονιακό κόμμα οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας στη Χίο, Μ. Κριμιζής, Αρ.. Τύμπας, Π. Δημητρακόπουλος και Π. Καβύρης ζήτησαν από τους Χιώτες που ψήφισαν μαζικά ΌΧΙ στο τελευταίο δημοψήφισμα να ενισχύσουν τη δύναμη των αντιμνημομιακών κομμάτων με μια ψήφο στη Λαϊκή Ενότητα.

«Δεν μας ενδιαφέρει ο εμφύλιος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ή ΔΗΣΥ εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι σημαντικό ένας από τους 2 βουλευτές να είναι αντιμνημονιακός», είπε χαρακτηριστικά ο Τ. Τύμπας.

Εμείς είμαστε σταθεροί, αυτοί έφυγαν από τις θέσεις τους

Αναλύοντας τους λόγους που τους οδήγησαν στη έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις οπισθοχωρήσεις από το αρχικό πρόγραμμα στην αψήφιση του 62% του ελληνικού λαού που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα  και στη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακό κόμμα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στον έντυπο "π" της Πέμπτης 10.09

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ