2.7.2015 16:07

«Όχι» και από τη «Χιακή Συμπολιτεία»

«Την Κυριακή δεν μπορούμε παρά να πούμε «όχι»». Με αυτή τη φράση σε παρέμβασή της η Δημοτική Παράταξη «Χιακή Συμπολιτεία» προτρέπει τους «Χιώτες»  να μην ξεχάσουν τα πέντε χρόνια στερήσεων και να μη φιμώσουν την ίδια τους τη φωνή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Χιακής Συμπολιτείας»:

«Ως Χιακή Συμπολιτεία δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι/ες στο μεγάλο διακύβευμα των ημερών, στο ερώτημα που τέθηκε στον ελληνικό λαό. Υπό συνθήκες άκρατης τρομοκρατίας, με τις τράπεζες κλειστές ως αποτέλεσμα της οικονομικής ασφυξίας που επέβαλλαν οι πιστωτές, οι πολίτες παροτρύνονται από τα περισσότερα ΜΜΕ να βάλουν την υπογραφή τους και να πουν «Ναι» σε ένα νέο, σκληρό μνημόνιο που θα διαιωνίσει τη λιτότητα, που θα βάλει ταφόπλακα σε κάθε ελπίδα ανάκαμψης. Να ξεχάσουν πέντε χρόνια στερήσεων, να φιμώσουν την ίδια τους τη φωνή.

Την Κυριακή δεν μπορούμε παρά να πούμε «Όχι». Για να δώσουμε ξεκάθαρο μήνυμα αξιοπρέπειας, εντολή σκληρής αντίστασης στις πολιτικές στραγγαλισμού ενός ολόκληρου λαού, ένα μήνυμα δημοκρατίας. Για να μπορούμε την επόμενη μέρα να συνεχίσουμε τον αγώνα, προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να διεκδικήσουμε επιτέλους ένα μέλλον με αξιοπρέπεια, δημοκρατία, ισονομία, προοπτική. Μας απειλούν με τον φόβο, τους απαντάμε με τη σθεναρή μας θέληση να μη δεχτούμε καμιά άλλη υποχώρηση».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ